Donateur

Eenmalig steunen?

Een bedrag doneren van € 10,-? Dat kan eenvoudig, veilig en snel online. Een donatie maken is onder meer mogelijk met IDEAL of uw creditcard. Ga hiervoor naar:  https://www.actiehartenvaatonderzoekfondslimburg.nl/ 

Mocht u 'anoniem' een bedrag overmaken hebben wij geen persoonlijke gegevens van u. Wij danken u dan ook op deze plaats - ook namens artsen en onderzoekers -  bij voorbaat hartelijk voor uw zeer gewaardeerde gift waarmee u waardevol onderzoek ondersteunt!

Doneerbox

Heeft u binnenkort een feest en overweegt u om geen cadeaus maar donaties voor een goed doel te vragen? Een prachtig idee! Hiervoor kunt u kosteloos de giftbox bestellen. Wilt u een giftbox bestellen? Dat kan door contact met Hart en vaat onderzoekfonds Limburg op te nemen via telefoonnummer 043 - 407 73 64 of via e-mail info@hartenvaatonderzoekfondslimburg.nl

 
Worm studie, Maastricht UMC+, Rachel ter Bekke, Paul Volders, Cardiologie
Onderzoekers Worm-studie

Donateur worden

Al vanaf € 6,- per maand steunt u structureel Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. Middels een maandelijkse afschrijving (rond de 25ste van de maand) draagt u dan bij aan wetenschappelijk onderzoek op de diverse gebieden. 

Download de machtigingskaart hieronder.

Wat geven wij u terug?

Twee keer per jaar ontvangen geïnteresseerden en donateurs via de post de nieuwsbrief van Hart en vaat onderzoekfonds Limburg, Hartsvrienden. Via de nieuwsbrief geven wij geïnteresseerden en donateurs informatie over de modernste wetenschappelijke ontwikkelingen en over de onderzoeken die gesteund worden door Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. In de nieuwsbrief laten we tevens acties zien die georganiseerd worden door mensen die het fonds een warm hart toedragen en geven we informatie over onze evenementen, zoals bijvoorbeeld Loop met je dokter. Ook sturen we maandelijks een nieuwsbrief per e-mail. 

We organiseren jaarlijks het RESCAR-congres, waar donateurs worden geïnformeerd door cardiologen, vaatchirurgen en andere specialisten over de laatste ontwikkelingen in hun onderzoek. 

Heeft u vragen over uw donatie neem contact op via info@hartenvaatonderzoekfondslimburg.nl, of bel 043-4077364.

Sluit de enquête