RESCAR Congres

logo RESCAR congres

RESCAR-Congres 11 november 2023

Wij praten onze donateurs graag bij over onze onderzoeken. Daarom organiseren we jaarlijks een patiëntencongres. De komende editie vindt plaats op zaterdag 11 november 2023, wederom in Oos Heim in Margraten. 

Ontvangst om 13.30 uur met koffie/thee en vlaai.

Programma van 14.00 uur - 16.00 uur.

Sprekers:
Prof. Harry Crijns, voorzitter Adviesraad Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. 
Drs. Guy Peeters, bestuursvoorzitter HFL

  • Dr. Pieter Vriesendorp, interventiecardioloog over 'Klepinterventies; waar komen we vandaan en wat staat ons nog te wachten?'
  • Drs. Bas Streukens, beeldvormend cardioloog over 'Beeldvorming rond klepinterventies'
  • Dr. Suzanne Kats en dr. Lars van Middendorp, cardiothoracaal chirurgen, vertellen over een ingreep bij een patiënt, aansluitend een interview met de patiënt die deze ingreep onderging. 

Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Deelname is gratis voor donateurs en voor deelnemers aan Loop met je dokter. Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom en vragen wij om een bijdrage van € 9,00. We vragen iedereen zich vooraf aan te melden via: https://forms.office.com/e/Z41JgqK0Wb

Wilt u de volgende keer aanwezig zijn bij het RESCAR-congres? Word donateur. U ontvangt dan vanzelf een uitnodiging. Bent u geen donateur maar wilt u wel aanwezig zijn? U bent van harte welkom. Wij vragen u dan een bijdrage van € 9,50 p.p.. Voor dit bedrag krijgt u koffie met een versnapering en een boeiend programma.

RESCAR-congres 2021

 

RESCAR aranxta

 

 

 

 

 

 

Online RESCAR-Congres 2020
Live uitzending RESCAR congres 'Hart voor de vrouw'
Sluit de enquête