Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Acties & evenementen

Steun Hart en vaat onderzoekfonds Limburg door een evenement te bezoeken en/of zelf in actie te komen! U kunt het zo gek niet bedenken of er is een actie aan te verbinden. Kook met uw vrienden voor al uw relaties en maak er een benefietdiner van, organiseer een fancy fair of regel een sponsorloop of fietstocht. En er zijn nog veel meer ideeën te bedenken. 

Daelmans Vastgoed in actie

daelmans caveman
Op 15 september 2018 was het zover, 15 medewerkers van Daelmans Vastgoed stonden aan de start van de Cavemanrun in Landgraaf. De uitdaging bestond uit een spannend parcours van zeven kilometer met unieke elementen zoals modder en water, serieuze hoogtemeters en zelfs sneeuw! “Het was geen wedstrijd maar we hebben er wel een doel aan gekoppeld. Met onze deelname liepen we een mooi bedrag bij elkaar voor de Stichting Health Foundation Limburg en Hart en vaat onderzoekfonds Limburg”, vertelt een enthousiaste Bart Daelmans.

Er werd volop getraind om fit aan de start en finish te verschijnen. Alle medewerkers hebben ongeschonden de finish behaald... gelukkig! Bekijk hier het filmpje (duur 2 minuten)

Heeft u zelf plannen om Hart en vaat onderzoekfonds Limburg te helpen? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail aan m.kooman@hfl.nl of bel met (043) 407 73 64. U kunt uw actie ook zelf aanmelden op ons actieplatform.

 

 

 

 

 

Sluit de enquête