Acties & evenementen

Steun Hart en vaat onderzoekfonds Limburg door een evenement te bezoeken en/of zelf in actie te komen! U kunt het zo gek niet bedenken of er is een actie aan te verbinden. Kook met uw vrienden voor al uw relaties en maak er een benefietdiner van, organiseer een fancy fair of regel een sponsorloop of fietstocht. En er zijn nog veel meer ideeën te bedenken. 

Daelmans Vastgoed in actie tijdens Cavemanrun, opbrengst voor Hart en vaat oderzoekfonds Limburg

daelmans caveman

15 medewerkers van Daelmans Vastgoed stonden aan de start van de Cavemanrun in Landgraaf. De uitdaging bestond uit een spannend parcours van zeven kilometer met unieke elementen zoals modder en water, serieuze hoogtemeters en zelfs sneeuw! “Het was geen wedstrijd maar we hebben er wel een doel aan gekoppeld. Met onze deelname liepen we een mooi bedrag bij elkaar voor de Stichting Health Foundation Limburg en Hart en vaat onderzoekfonds Limburg”, vertelt een enthousiaste Bart Daelmans.

Er werd volop getraind om fit aan de start en finish te verschijnen. Alle medewerkers hebben ongeschonden de finish behaald... gelukkig! Bekijk hier het filmpje (duur 2 minuten)

 

Kerstactie 2021: Vrouwelijke kunstenaars maakten prachtige kunstwerkjes waarvan de opbrengst bestemd was voor het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen

Danielle Bruggenwert, edelsmid en eigenaar Pont d'or. Ontwerper van unieke en bijzondere sieraden en bijna 'huisleverancier' van ons fonds. Ze maakte deze keer een lieflijk collier met handgezette steentjes en hartjes met bijpassende armband. 

Suzanne Stohr, illustrator en visual artist. Maker van infographics en gepassioneerd in haar vrije werk. In de schilderijtjes die ze voor ons maakt is de vrouw en haar hart het terugkerende thema. Zowel de originele werkjes als een print in beperkte oplage zijn te koop. 

Renée Hamers, eigenaar Daily Lux.  In haar werk staan milieuvriendelijkheid en recycling van materiaal centraal. De door haar gemaakte notitieboekjes worden gepersonaliseerd voor ons fonds door het gebruik van banners van Mijn Limburgs Hart en Loop met je dokter. 

Kerstacties 2021

Heeft u zelf plannen om Hart en vaat onderzoekfonds Limburg te helpen? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail aan m.kooman@hfl.nl of bel met (043) 407 73 64. U kunt uw actie ook zelf aanmelden op ons actieplatform.

 

 

 

 

 

Sluit de enquête