Steun ons straks...

Wilt u ook in de toekomst bijdragen aan onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg? 

Nalaten aan Hart en vaat onderzoekfonds Limburg

Hiervoor kunt u Hart en vaat onderzoekfonds Limburg opnemen in uw testament. Een testament laat u opmaken bij een notaris. Hiermee bepaalt u zelf wat er met uw erfenis gebeurt. In uw testament kunt u kiezen uit twee vormen: een legaat of een erfstelling. Elke nalatenschap in geld en goederen is van harte welkom.

Legaat

U kunt een vast bedrag of een bepaald goed (huis, grond) nalaten.

Erfstelling

Een deel (percentage) van uw nalatenschap is bestemd voor het goede doel. Wanneer u nalaat aan Hart en vaat onderzoekfonds Limburg komt uw nalatenschap (legaat of erfstelling) volledig ten goede aan dit doel. Als ANBI-instelling zijn wij vrijgesteld van successierechten.

Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tennaamstelling van de Stichting op te laten nemen: Stichting Health Foundation Limburg Hart en vaat onderzoekfonds Limburg, statutair gevestigd te Maastricht. Kamer van koophandelnummer 41077893.

Wij informeren u graag vrijblijvend over ‘nalaten aan Hart en vaat onderzoekfonds Limburg'. Neem hiervoor contact op met ons of informeer bij uw notaris.

Vragen? Neem contact met mij op. Ik help u graag.
Maggie de Vet
Maggie Kooman-de Vet, fondsenwerver & projectleider Tel. 06-46422533 m.kooman@hfl.nl
Brochure Nalaten aan Health Foundation Limburg
Sluit de enquête