Evenementen

Loop met je dokter

Wandel mee! 

inschrijving loop met je dokter gesloten

 

lmjd 2018

Beleef een onvergetelijke dag en wandel mee op zaterdag 26 september 2020 met de artsen van het Maastricht UMC+, Zuyderland, Adelante en huisartsen uit de regio. In verband met de beperkende maatregelen door het coronavirus zullen er minder deelnemers mee kunnen doen, we lopen in kleine groepen en spreiden de wandeling over de gehele dag. 

lmjd 2018

“Loop met je dokter” is précies wat de naam doet vermoeden: een wandeling van patiënten met hun artsen, familie en vrienden. Op die dag ontmoeten patiënten en hun artsen elkaar eens op een andere, informele manier waarbij de artsen het belang van een gezonde levensstijl laten zien door zelf het goede voorbeeld te geven.

lmjd 2018

Ook mensen die gewoon van wandelen houden en onderzoek naar hart- en vaatziekten belangrijk vinden doen mee. Het betreft een sponsorwandeltocht, waarbij men kan kiezen om 5 kilometer of 10 kilometer mee te lopen 

lmjd 2018

We brengen met dit evenement geld bijeen voor medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten in Limburg. 

Klik hier voor een korte videoregistratie van Loop met je dokter 2019

Dit jaar maar met maximaal 200 deelnemers. De inschrijving is gesloten. U kunt tot 26 september 2020 nog loten kopen om onderzoek naar hart- en vaatziekten in het

Maastricht UMC+ te steunen. 

lmjd 2018 lmjd 2018