Hoe werven wij?

Per post

Twee keer per jaar ontvangen geïnteresseerden en donateurs via de post de nieuwsbrief van Hart en vaat onderzoekfonds Limburg; Hartsvrienden. Via deze nieuwsbrief en via digitale nieuwsbrieven geven wij geïnteresseerden en donateurs informatie over de onderzoeken die gesteund worden door Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. In de nieuwsbrief laten we tevens acties zien die georganiseerd worden door mensen die het fonds een warm hart toedragen. Ook roepen we op om donateur te worden of om op een andere manier de onderzoeken van Hart en vaat onderzoekfonds Limburg te steunen.

Hartsvrienden maart 2020

Online

Via deze website wordt informatie gegeven over acties en bestaat een mogelijkheid om online te doneren zowel eenmalig als structureel.
Verder geven we informatie over acties en onderzoeken via onze eigen sociale media pagina's zoals Facebook 

Actieplatform

Ook werken wij met een actieplatform waarop wij zelf fondsenwervende acties en evenementen plaatsen, maar waar ook personen en organisaties zelf een actie kunnen starten voor Hart en vaatonderzoekfonds Limburg. 

Collectes

Twee keer per jaar collecteren onze vrijwilligers in de hal van het Maastricht UMC+. Zij zijn te herkennen aan een rood hesje waar de naam van ons fonds op staat. 

Download hier onze donateurskaart

 

Sluit de enquête