Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Terugblik Kick-off Loop met je dokter 12 april 2022

Wat was het fijn om - na twee jaar afwezigheid - de wetenschappelijke aftrap van Loop met je dokter te mogen houden in het prachtige Stadhuis van Maastricht, waar we weer gastvrij werden ontvangen.

Wat was het fijn om - na twee jaar afwezigheid - de wetenschappelijke aftrap van Loop met je dokter te mogen houden in het prachtige Stadhuis van Maastricht, waar we weer gastvrij werden ontvangen met warme woorden van wethouder Anita Bastiaans. 
Met interessante lezingen over de risico’s van slaapapneu door arts-onderzoeker Sanne Mourmans en over thuis revalideren met REHAB+ door Prof. Arnoud van ’t Hof en Vital Houben.
Een indrukwekkende korte film met aansluitend een indringende reanimatiedemonstratie door de studenten van de Taskforce QRS en een kort in memoriam voor de op 15 maart overleden Nico Rokx; onze topvrijwilliger die maar liefst voor € 50.000 aan loten wist te verkopen. 
Tenslotte een boeiende presentatie over de restauratie van kasteel Borgharen, waar we op zaterdag 24 september te gast zijn voor start, pauze en finish van Loop met je dokter!
Prof. Dr. Anne van Grevenstein nam ons mee in de spannende historie van het kasteel en de voortgang van de restauratie van stijlkamers en  tot voor kort verborgen wanddecoraties.

Bekijk hier de foto's van de Kick-off

Sluit de enquête