Loop met je dokter 2021 was een succes!

Op zaterdag 2 oktober 2021 trokken we voor de 13e keer met onze dokters de natuur in. We startten bij Harmoniezaal Amicitia in Banholt met twee prachtige wandelingen in het mooie buitengebied van Banholt en omgeving. 

De 5 km. wandelaars liepen twee routes in de omgeving van Banholt en pauzeerden in de Harmoniezaal aldaar. De 10 km. wandelaars liepen richting Mheer alwaar in Harmoniezaal St. Cecilia gepauzeerd werd. De feestelijke finish was voor beide groepen in Banholt. Natuurlijk werd alles conform de richtlijnen van de overheid/RIVM georganiseerd.  

Het was een prachtige dag; het bleef tegen de verwachting in droog, er was mooie muziek van Jack Vinders, Sambaband Amistura, Laat en Zaat, accordeonist Wil Brands en Roy Gerards op zijn gitaar. We werden voorzien van een heerlijk en gezond lunchpakket door de vrijwilligers van Medtronic en er werden maar liefst 300 goodie bags gevuld door de vrijwilligers van ABN AMRO. Dank aan alle vrijwilligers die de routes uitgezet hadden en voorzagen van pijlen, de studenten van Taskforce QRS, het medisch team van Dutch Medical Service, alle lotenverkopers, de gemeente Eijsden-Margraten, wethouder Bert Jongen van Maastricht en aan Harmonie Amicitia en St. Cecilia voor het beschikbaar stellen van hun prachtige locaties! Dank aan alle sponsoren!

Op naar 24 september 2022; dan zijn we te gast bij Kasteel Borgharen in de gemeente Maastricht! 

Sluit de enquête