Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

De eerste (Midzomer)nach vaan 't Hart was groot succes!

Wat een topavond hebben we mogen beleven! De temperatuur maakte het wel écht tot een ‘Midzomernach vaan ’t Hart’!  
Een mooie opkomst waar oude bekenden elkaar begroeten en verbinding maakten met ‘nieuwe gezichten’. De lange stoet, voorgegaan door de opzwepende klanken van Sambaband Amistura, kreeg de volle aandacht van mensen op de terrassen en pleinen. De aansprekende verhalen van Jos van Herpen, Gilbert Peeters en Eric Jaspers hadden door de fantastische installatie van DJ Nando een grote reikwijdte! Awareness voor hart- en vaatziekten, dat was het doel van deze wandeling door het centrum van Maastricht. En dat is zeker gelukt.

De feestavond volgde. Met fantastische optredens van Beppie Kraft, Dieter Koblenz, Ziesjoem!, Frans Theunisz, Duo X-Elle, Angelina & Ronald, Huub Adriaans, Jerome Gelissen, Katja Henz en DJ Amigo. Er werd gesjunkeld, gedanst, gezongen en gesprongen; kortom het leven werd gevierd!

Cardioloog dr. Vanessa van Empel mocht een cheque in ontvangst nemen van ruim € 5.000 voor het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen!

We bedanken de initiatiefnemers; Dyon de Vreede, Chris Bernaards, Frans Theunisz en alle artiesten, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers heel hartelijk voor hun bijdrage!

 

Sluit de enquête